• Управлявайте лесно всички дейности

  Управлявайте лесно всички дейности

  Read more
 • Модулите, които са ви необходими

  Модулите, които са ви необходими

  Read more
 • Съчетание на всички видове системи за земеделие

  Съчетание на всички видове системи за земеделие

  Read more

Уважаеми земеделски производители,

Екипът на фирма ВИП Софтуер има удоволствието да Ви покани да посетите нашия специализиран щанд на ХХV-то Международно изложение „Селското стопанство и всичко за него”, което ще се проведе от 29 август до 2 септември 2017 г. в СК „ПРОСТОР“ гр. Добрич.

На изложението ще имате възможност лично да се запознаете с предлаганите от нас продукти и да тествате БЕЗПЛАТНО автопилота на TEEJET®. Автоматичното управление на TEEJET® прави много повече, но струва по-малко.

- автоматично кормилно управление

- без сваляне на волана

- лесно прехвърляне от една машина   на друга

- възможност за реално видео на  инвентара по време на навигация

- вграден GLONASS сигнал, без допълнително заплащане

 

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: БЕЗПЛАТЕН СОФТУЕР - Земеделска карта, с възможност за зареждане на очертаните масиви в навигацията за всеки, поръчал оборудване на TEEJET®

 

Също така ще бъдат представени и много иновации в областта на софтуера, прецизното земеделие и животновъдството.  

Нашите специалисти с готовност ще отговорят на всички ваши въпроси и ще намерят най-подходящото за Вас решение.

Заповядайте, oчакваме Ви!

Агросистеми®  Ви кани да ни посетите на БАТА АГРО 2017 (щанд Е51, летище Стара Загора)
и да се запознаете с нашите промоционални предложения.

        Всеки може да спечели от подготвената ни томбола, но и всеки може да заяви за първи път (само в дните на панаира) цялостно решението – българската ЕRP система Агросистеми® ПОД НАЕМ !! на преференциални цени !!

Взимате софтуерен пакет по избор, без никакви първоначални такси, плащате само месечен абонамент за ползване. Цените започват от 50 € !

Имате възможност и да Заявите „своя пакет“ на изплащане без оскъпяване и с включено безплатно обучение – специална оферта за дните на панаира.

Не ни пропускайте! В дните на панаира всеки от Вас ще има възможността да се възползва от преференциални ценови листи и множество бонуси и отстъпки.  

Очакваме Ви от 16.05 до 19.05.2017, на щанда (Е51) на ВИП Софтуер ООД

 

Искате софтуер, с който да водите и следите всичко на едно място, но не можете да отделите средства?

ВИП Софтуер Ви предлага решението:

Цялостна система за агробизнеса – българското ЕRP - АГРОСИСТЕМИ®.

За първи път имате Възможност за ползване на система „ПОД НАЕМ“ – вземете софтуерен пакет без никакви първоначални такси, плащате само месечен абонамент за ползване.

 

Очакваме ви на БАТА АГРО есен 2016 

Краят на август дойде, а с него и участието ни на БАТА АГРО есен 2016. Заповядайте на фирмения щанд на ВИП Софтуер (щанд W 40), където ви очаква нашият екип с нови функционалности на Агросистеми и останалите решения на фирмата. Запознайте се с възможностите за интегриране на софтуерните решения и техниката във вашето производство. Научете какви са новите ни цени и се възползвайте от специалните отстъпки за панаира.

Очакваме ви!

Ако сте ни пропуснали на АГРА посетете ни на БАТА

Ако сте пропуснали нашите томболи и изненади по време на пловдивския панаир АГРА, елате на нашия щанд на БАТА АГРО в Стара Загора. Запознайте се с нашите иновации в земеделието вижте новите услуги, които предлагат нашите партньори и научете повече за това как можете да улесните работата си, при това на най-ниските възможни цени. Разгледайте новите съчетания на модерните технологии и специализирания софтуер.
Очакваме ви на щанд С5 в закритата зона!

 

 

Томбола, много награди и иновативни продукти на АГРА 2016

Екипът на Агросистеми ви кани фирмения щанд на ВИП Софтуер ООД и нашите партньори от Земеделска Къща.

Заповядайте на щанд Т3 в палата № 3 на панаира и научете повече за новостите в нашите софтуерни решения. Вижте новите допълнения към интегрираните  системи за земеделие.  Включете се в томболата и спечелете някоя от наградите на ВИП Софтуер. Разгледайте и новите предложения на нашите партньори.

 

Програма на събитията

Сряда:

·         9–11 часа  - Официално откриване на изложението

·         17:00 – Теглене на първия печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот - неограничен

Четвъртък:

·         17:00 – Теглене на втори печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот – неограничен

Петък:

·         17:00 – Теглене на трети печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот - неограничен

·         17:10 – Теглене на печелившия в томболата за  едногодишен безплатен абонамент за Ферма WEB – онлайн софтуер за животновъдство

Събота:

·         17:00 – Теглене на четвърти печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот – неограничен

·         17:10 – Теглене на печелившия в томболата за пакет приложения на Арендатор Клуб с безплатен първоначален лиценз

Неделя:

·         13:00 – Теглене на последния печеливш в томболата за  6 месеца безплатен абонамент за мобилно приложение Намери Имот – неограничен

 

 

Нова версия във връзка с измененията в чл. 69 и чл. 70 от ППЗСПЗЗ

 

Очаквайте скоро новата версия на Агросистеми. Във връзка с имененията в чл. 69 и 70 от ППЗСПЗЗ се подготвя нова версия, съобразена с последните промени. С нея ще можете автоматично да попълвате заявленията и декларациите в най-новия одобрен формат.


 

 

Агросистеми вече и на международната сцена

Земеделието не се ограничава само на територията на една страна. След повече от 15 години работа в областта на земеделския софтуер, нашият екип реши да се представи и на международният пазар. На 10.08 Агросистеми ще излезе за първи път на най-голямо изложение за техника и технологии – CBIT. През следващата седмица представители на ВИП Софтуер ще се наредят до останалите български фирми в Хановер. На панаира ще бъдат представени новите разработки към Агросистеми – Модул за Агронома и връзката с регистъра Банка Имоти на нашите партньори от ВИП Инвест Ланд ООД.

 

 

Прецизно земеделие вече и с Агросистеми

Агросистеми вече разполага и със система за прецизно земеделие. Подаване на задачи, навигация, следене по време на работа и отчитане - това са някои от основните функционалности на новата система. За да научите повече посетете нашите семинари, на които системата ще бъде представена за първи път.

 

Агросистеми има нова версия с новия одобрен формат за чл. 69 и 70

       Излезе нов официален формат, в който трябва да бъдат изготвени декларациите по чл.69 и 70 от ППЗСПЗЗ. С новата версия на Агросистеми с отразени последните промени в изисквания от държавната администрация формат това не е проблем. Сега можете да изготвите без затруднения своите декларации и да ги подадете в изисквания срок. Достатъчно е да имате заплатен абонамент за новата версия на програмата.

       За онези, които още не са закупили Агросистеми - сега е моментът да го направите. Спестете си двойната работа и изчистването на множеството неизбежни грешки докато пригодите предишния си начин на работа към новия формат. Изберете онзи вариант на продукта, който отговаря на вашите нужди и си осигурете вземането на верни управленски решения на база точни и пълни данни. Възползвайте се сега и улеснете работата си. Не губете време, а подайте нужните справки към ОСЗ в срок. Улеснете работата си.

 

 

Free Joomla! template by L.THEME